Stap 1

Voer uw postcode in of gebruik ‘locatievoorzieningen’ om te zien welke winkels voor u beschikbaar zijn op dat moment.

Stap 2

Stel online uw bestelling samen. U kunt meerdere restaurants combineren en non-food producten toevoegen. U betaalt voor het aantal stops dat de bezorger moet maken. Wij hanteren een maximum van 4 stops per bestelling. Van elke wijziging in de bezorgkosten krijgt u een melding, zodat u altijd overzicht heeft over de bezorgkosten van uw bestelling. Deze kosten staan tevens vermeld in uw boodschappentas.

Stap 3

Kies uw betaalwijze en bezorgmoment. U kunt op verschillende manieren de betaling voldoen en uw bestelling laten bezorgen waar en wanneer u dat wilt. Wel hebben wij enkele persoonlijke gegevens van u nodig om te kunnen verzekeren dat de bestelling bij u terecht komt. Uw naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht af te geven, zodat wij de restaurants én u kunnen garanderen dat de bestelling succesvol zal worden afgerond. Ook kunnen wij hierdoor eventuele calamiteiten direct aan u melden.

Stap 4

Ga lekker achterover zitten. Uw persoonlijke butler is onderweg! Zodra u op de bestelbutton klikt gaan wij direct voor u aan de slag. Het restaurant gaat uw gewenste gerecht bereiden en onze bezorger gaat alvast uw non-food artikelen ophalen. Middels elektrische fietsen, scooters en auto’s zorgen wij dat uw bestelling veilig en snel bij u komt.